Guide til dating 40plus – få masser af tips her

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Ved at klikke på knappen ovenfor giver du dit udtrykkelige samtykke til vores fortrolighedspolitik inklusive brug af profilering for at finde matches til dig, og du accepterer vores regler for brug

Sådan forbereder du dig på plus 40 dating

Er du plus 40 og single? Det er ganske naturligt, hvis du finder det skræmmende at skulle tilbage på datingmarkedet, når du er 40 plus. Du bør dog huske på, at der er mange singler på 40 i Danmark, som for eksempel netop er kommet ud af en skilsmisse, eller som bare aldrig har fundet kærligheden. Dating plus 40 er derfor helt normalt, da der er mange i samme situation som dig selv. Her i artiklen vil du blive præsenteret for en række gode råd i forhold til 40 plus dating.

Dating 40 plus er for dig, der søger en kæreste eller ven

Dating 40+ indebærer en lang række ting, og det er således både for dig, der søger et forpligtende og seriøst parforhold, og for dig, der ønsker at udvide dit netværk og finde venner, der har de samme interesser som dig selv. Der findes i dag forskellige 40 plus datingsider, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med en masse andre mennesker på din egen alder, hvad enten det er mænd eller kvinder. Dette giver dig således et rigtigt godt grundlag, hvad enten du leder efter kærligheden eller nye venner.

Find ud af dine intentioner med at date

Når du har oprettet en datingprofil, er det vigtigt, at du gør op med dig selv forinden, hvilke intentioner du har med 40+ dating, og hvilke træk du ønsker, at din kommende partner skal have. Ydermere bør du huske på, at kærligheden bestemt ikke kommer af sig selv, men at du skal være tålmodig. Herudover er det selvfølgelig vigtigt, at du er 100 % dig selv. Hvis du allerede fra start skriver noget falsk på din profil, giver dette dig et rigtigt dårligt grundlag for at bygge noget op med en anden person.

Gør noget ekstra ud af din profiltekst

Du bør desuden gøre meget ud af din profiltekst, da dette er det første indtryk, andre får af dig. Her bør du skrive lidt om, hvem du er som person, hvilke interesser du har, og hvad du vil kunne tilbyde en kommende partner. Ydermere bør dine værdier og hensigter også fremgå af din datingprofil. Det er herudover også en god idé at have et profilbillede, og her kan du med fordel få en ven eller et familiemedlem til at tage et godt billede af dig. Det er selvfølgelig af afgørende betydning, at billedet ligner dig på en prik, og at du ikke får dig selv til at se eksempelvis yngre ud, end du reelt set er.

Undgå for mange forventninger til det første møde

Har du skrevet med en person på den pågældende dating 40 side, er det vigtigt, at du så hurtigt som muligt møder vedkommende i virkeligheden, og her skal du naturligvis bare slappe af og være dig selv. Det er desuden vigtigt, at du ikke har for mange forventninger til det første møde, da man her ofte er meget nervøs. På den første date er det ydermere en god idé at lade være med at aftale at mødes hjemme hos én af jer privat, men vælg i stedet et neutralt sted, hvor ingen af jer er på hjemmebane. I kan for eksempel tage ud at gå en lang tur eller tage på picnic i en park.

40 dating tager tid – det handler om at være tålmodig

Der kan være mange grunde til, hvorfor man er tilbage på datingmarkedet igen som 40-årig. Uanset hvad din årsag er, er det vigtigt, at du forbliver tålmodig og ikke giver op med det samme, bare fordi ham den rette ikke lige har vist sig endnu. Der er ingen tvivl om, at det tager tid at date, især hvis du vil finde én, du ikke skal gå alt for meget på kompromis med. Når du først finder ham eller hende, der blæser dig omkuld, og som du forelsker dig hovedkulds i, vil det uden tvivl være al ventetiden værd. Så skynd dig ind og prøv chancen på de mange 40 plus dk-sider, der findes i dag.

Populære sider