Hvordan finder man en kæreste? Læs med her

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Ved at klikke på knappen ovenfor giver du dit udtrykkelige samtykke til vores fortrolighedspolitik inklusive brug af profilering for at finde matches til dig, og du accepterer vores regler for brug

Find en kæreste – få gode tips

Søger du kæreste? Det er de færreste, der foretrækker at gå alene gennem hele livet, men i stedet søger de fleste en ideel partner, som man kan dele alle livets specielle øjeblikke med. Men hvor finder man en kæreste? Selvom man aktivt søger en kæreste, er dette langt fra ensbetydende med, at hun eller han bare kommer gående helt af sig selv. Det er desværre ikke altid så let, men heldigvis er der masser af hjælp at hente her i artiklen, hvor du vil blive præsenteret for en række gode råd, så du kan finde dig en kæreste.

Sørg for at være tålmodig

Hvis du skal finde en kæreste, er det først og fremmest vigtigt, at du sørger for at være tålmodig, når du dater. Såfremt det er meget tydeligt, at du bare skal have en kæreste, og det kan kun gå for langsomt, vil det bestemt ikke blive nemt for dig. Det er langt fra attraktivt over for det modsatte køn, hvis du virker desperat og ynkelig, og i stedet bør du slappe af og bare nyde, at du kan date alle de mennesker, du har lyst til. Du bør desuden være indstillet på fra start, at dating naturligvis kan resultere i, at man bliver afvist.

Find kæreste på en online datingside

Det bedste sted at finde en kæreste er uden tvivl på en datingside. Her kan du nemlig hurtigt komme i kontakt med en masse forskellige mennesker og få en masse dates arrangeret. Det er i den forbindelse vigtigt, at du sørger for at stille så få krav til vedkommende som muligt, men at du i stedet er åben og imødekommende. På din profiltekst er det desuden en god idé at fremhæve alle dine gode sider, men samtidig bør du bestemt ikke lyve. Hvis du er uærlig på din datingprofil, er dette nemlig et rigtigt dårligt udgangspunkt i forhold til at finde en kæreste.

Find en kæreste gratis – vælg nogle andre typer, end du plejer

Mange af disse datingsider er desuden gratis at benytte, hvorfor du lige så godt kan udnytte de muligheder, de giver. Er du vant til altid at date den samme type igen og igen, kan du for eksempel forsøge at date nogle nye typer og dermed tage kontakt til andre end ham eller hende, der umiddelbart lader til at være den oplagte for dig. Generelt handler det om at turde tage en chance, når man dater, og det indebærer for eksempel at tage kontakt til andre typer og naturligvis være imødekommende.

Undgå at spille smart, men vær direkte i din kommunikation

Når du skal skrive med andre på diverse datingsider, er det vigtigt, at du er direkte i kommunikationen og dropper alle uskrevne regler om dating. Dette gælder særligt, hvis du er på udkig efter et seriøst og længerevarende forhold. Herudover er det af afgørende betydning, at du ikke spiller smart, da det aldrig fører nogen steder hen. Det er desuden vigtigt, at du som sagt tør tage nogle chancer, og at du ikke sidder derhjemme og venter på, at han eller hun skriver til dig. Det kan lige så godt være dig selv, der skaber kontakten til vedkommende, og hvis du vil finde en kæreste, er du nødt til at gøre noget aktivt på egen hånd.

Den aktive date er den ideelle første date

Når du har fundet en person, du umiddelbart klikker med og har nogle fælles interesser med, bør du hurtigt aftale et tidspunkt, hvor I kan mødes ansigt-til-ansigt. Når det kommer til den første date, handler det om ikke at overtænke hele situationen, men i stedet tage det så afslappet som muligt. Den første date bør desuden ikke finde sted på en café over en kop kaffe, men i stedet er det en god idé at tage på en sjov og aktiv date. Undersøgelser viser nemlig, at man fremstår mere attraktiv over for modsatte køn, når man er ude at opleve noget sammen.

Populære sider