Hvad kan man lave på en date? Få gode ideer her

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Ved at klikke på knappen ovenfor giver du dit udtrykkelige samtykke til vores fortrolighedspolitik inklusive brug af profilering for at finde matches til dig, og du accepterer vores regler for brug

Første-date-tips til mænd og kvinder

Det er vigtigt, at man gør sig nogle tanker om den første date. Det kan nemlig hurtigt blive akavet, da man naturligvis ikke har mødt hinanden før, og derfor er det afgørende, at I finder på noget sjovt at lave sammen. Her i artiklen vil du blive præsenteret for forskellige ideer til den første date, hvad end du foretrækker en aktiv date eller en romantisk date. Læs med her og få masser af inspiration til, hvad man kan lave på en date.

Hvad er en date?

Der er en smule pres på den første date, da det som regel er efter den første date, at man ved, om det er noget, der er værd at forfølge eller ej. Men hvad er en date? En date er egentlig bare et møde mellem to mennesker, og man kan på en date lave mange forskellige aktiviteter, alt efter hvad jeres interesser er, og hvem I er som typer. Det er for eksempel en god idé med aktive dates frem for en kaffedate, da disse giver mulighed for bevægelse. Det kan for eksempel være en gåtur i en park, eller også kan I tage på museum eller til en koncert med en kunstner, som I begge synes godt om.

Hvad karakteriserer den gode første date?

Det, der karakteriserer en god date, er, at I har en masse gode samtaleemner at give jer i kast med, og det er der større chance for, hvis I tager på sjove dates, der ikke blot indebærer, at I sidder over for hinanden på en café. Når en date foregår i et højt tempo, viser undersøgelser, at du bliver langt mere attraktiv over for vedkommende. Det er desuden vigtigt, hvis du gerne vil have en god første date, at du undgår at gøre dig en masse forestillinger om personen og selve daten forinden. Det gør nemlig, at du har alt for høje forventninger til daten, som man sjældent vil kunne leve op til, og så ender du i sidste ende bare med at blive skuffet. Hvis du er single og på date, er det derfor vigtigt, at du slapper af, for der er større chance for en succesfuld date, hvis du hviler i dig selv.

En aktiv date gør dig mere attraktiv

Når du skal på en første date, er det således en god idé, at man tager på en sjov eller aktiv date frem for en kaffedate. Det kommer selvfølgelig an på, hvad for en type man er, men som udgangspunkt vil du have større chancer for en succesfuld date, hvis du ikke bliver lukket inde på en café, men at i derimod stedet er ude blandt folk. Det giver dig nemlig større mulighed for at vise dit fulde potentiale og din personlighed, hvis du er aktiv eller bevæger dig på anden vis. Netop af denne årsag er gode første-date-aktiviteter for eksempel en rask gåtur i en park, et museumsbesøg eller en koncert. I kan også tage ud at spille minigolf sammen eller tage på et hyggeligt marked.

Gode råd til efter daten

Når I har været på jeres første date, er det vigtigt, at du er ærlig over for vedkommende, hvis du for eksempel ikke har lyst til at se vedkommende igen. Du bør derfor fortælle det til personen, lige så snart du har besluttet dig for, om det er noget, der er værd at blive ved med eller ej. I den forbindelse bør du undgå at finde på alle mulige forklaringer på, hvorfor du ikke har lyst til at se ham eller hende igen. I stedet bør du være ærlig, holde det kort og ikke lægge det over på vedkommende. Hvis du omvendt har følt en kemi imellem jer, som er værd at forfølge, bør du efter nogle dage skrive til ham eller hende, at du ønsker at ses igen. Det handler således om at være ærlig.

Populære sider