Tegn på, at han vil være kærester

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Ved at klikke på knappen ovenfor giver du dit udtrykkelige samtykke til vores fortrolighedspolitik inklusive brug af profilering for at finde matches til dig, og du accepterer vores regler for brug

Man er kærester hvornår?

Hvornår bliver man egentlig kærester? Det kan være svært at regne ud, hvornår man går fra at date hinanden og så til, at det er mere seriøst mellem jer. Det er langt fra alle, der spørger direkte: ”Er vi kærester?”, men i stedet er der en række tegn, man kan holde øje med, som indikerer, at han er klar til at være kærester med dig. Du kan her i artiklen blive meget klogere på, hvornår man bliver kærester, og hvornår du således er i et seriøst forhold med personen, i stedet for at I bare dater hinanden uforpligtende.

Disse tegn indikerer det gode parforhold

Hvornår er det en god idé at spørge vedkommende: ”Skal vi være kærester?”. Dette kan være rigtigt svært at regne ud, og det er de færreste af os, der tør spørge om det, medmindre vi er helt sikre på, at vi får et ja tilbage. Heldigvis kan du holde øje med nogle tegn, der indikerer det gode parforhold. Når man er kærester og ikke bare længere dater, er man eksklusive. Men hvad er en date så? Det er, når man bare ser hinanden lidt løst, og I hygger jer sammen uden nogle forpligtelser. I alle parforhold er der faser, og man er nødt til at gå fra den ene fase til at komme til den næste. Det første tegn på, at han er klar til at blive kærester, er, når I begynder at gå til parmiddage sammen hjemme hos din gode veninde og hendes kæreste.

Hvad er vigtigt i et parforhold?

Du ved ydermere, at I er kærester, når I begynder at koordinere jeres kalender. Det er nemlig vigtigt i et parforhold, at man sørger for at planlægge frem i god tid, såfremt man ønsker, at det skal fungere. I starten, når man lige begynder at date, er det meget normalt, at man aftales at mødes dag til dag. Men efterhånden samkører man både weekender og ferier, og pludselig befinder I jer i en situation, hvor I kan hinandens skemaer udenad. Herudover er det vigtigt i et parforhold, at man sørger for at prioritere hinanden og ikke bare sætter tid af til éns egne fritidsinteresser og venner.

Svigerfamiliebesøg og tandbørsten er tegn på forhold

Endnu et tegn på, at han er klar til at komme i et forhold med dig, er, når han introducerer dig for sin familie. Svigerfamiliebesøg er nemlig lig med kærester, og omvendt ved du, at han kun er interesseret i at date uforpligtende, hvis du hverken får lov at møde hans venner eller familie. Ydermere kan du vide dig sikker på, at han er klar til et seriøst forhold, jo flere ting du får lov til at have i hans lejlighed. Det kan være, at det begynder med noget så uskyldigt som en ekstra tandbørste, men pludselig har du også rent undertøj i hans kommode. Dette er uden tvivl et tegn på, at han gerne vil ses med dig ofte og på en mere seriøs måde.

Jo mere afslappet man er, jo mere seriøse er man

Som det fremgår af ovenstående, er der altså en række tegn på, at han er klar til at binde sig og indgå i et seriøst forhold med dig. Udover de tegn, der er blevet nævnt, kan man også begynde at tænke over, hvordan man opfører sig over hinanden. Jo mere man slapper af i hinandens selskab, jo mere er man klar til at blive kærester. Det kan for eksempel være, at man stopper med at tage makeup på og barbere sine ben, når man skal være sammen, eller at man pludselig tør tage hinanden i hånden, når man går sammen ned ad gaden uden at tænke over, hvad andre mon synes. Det kan også være, at han sletter sine datingapps én efter én. Disse er ligeledes tydelige tegn på, at han ikke længere tænker: ”Hvad skal vi mænd med kvinder?”, men faktisk er klar til at være kærester med dig.

Populære sider